Wat bereiken we samen?

We willen het allemaal: effectief en flexibel zijn op ons werk. Daar hebben we fysieke fitheid bij nodig.
Fysieke fitheid wil zeggen; de manier waarop jij, je collega’s of je werknemers erbij zitten en staan op het werk. Achter je bureau, op de werkvloer, hoe vaak je in beweging komt, hoe je omgaat met verhoging van de werkdruk en wat je doet als je ’s avonds thuis bent.

Wat zou je er van zeggen om als team nog fitter en scherper aan het werk te zijn? Door een grotere fysieke kracht ontstaat de ruimte voor groei. Dit kan zowel persoonlijk zijn als professioneel.

Met aandacht vitaal aan de slag

VIA Massage is je graag van dienst! VIA staat voor vitaliteit, inzetbaarheid en aandacht. Vitaal betekent voor mij je fit voelen en energiek inzetbaar zijn. Ik help je daar met veel plezier bij; met mijn ervaring binnen het bedrijfsleven weet ik hoe belangrijk het is om aandacht te hebben voor rust, balans en ontspanning – inderdaad, in de hectiek van alledag.
In mijn vitaliteitsaanpak staan de stoelmassages centraal. Elke organisatie heeft zijn eigen wensen. Daarom lever ik altijd een maatwerk aanpak.