VIA Massage, tijd voor jezelf! Kies een VIA Massage-behandeling die het beste bij jou past!

Relax en ontspan

Met de massage 'Relax en ontspan' kom je in een ultieme ontspanning van lichaam en geest. Geef je over en kom lekker tot rust. Voor een optimaal effect gebruik ik bij deze massage een Calendula massage-olie, een 100% natuurlijk olie die niet alleen supergoed is voor je huid maar je ook in totale ontspanning brengt.
Deze massage duurt 45 minuten en kost € 40,00.


 

Zwanger? Gefeliciteerd!

Deze massage heeft een weldadig effect op jouw lichaam die nu voor twee (of meer ♥) aan het werk is. Ook als je in de laatste week van je zwangerschap zit; je kunt rekenen op een verkwikkend moment. Extra; vraag je partner er bij te zijn - voor relaxtips tijdens je (laatste weken van je) zwangerschap. Ik kom bij je thuis voor het geven van deze fijne massage. Deze massage duurt 55 minuten en kost € 45,00.


 

Stevig op de spieren

Last van vastzittende schouders, rugpijn, een stijve nek of andere typische kantoorklachten? Stevig op de spieren is een intens diepe massage die erop is gericht je spieren los te maken. De bijbehorende, 100% natuurlijke Arnica Oil geeft een diepe warmte en tintelende frisheid voor overbelaste spieren.
Deze massage duurt 45 minuten en kost € 40,00.


 

>> Tip!
Graag ontspanning op je werk?
VIA Massage biedt vitaliteitsaanpak voor bedrijven..."